Окупанти обстріляли позиції ЗСУ під Луганським і Південним

Окупанти обстріляли позиції ЗСУ під Луганським і Південним

Укрінформ
Російські окупаційні війська від початку доби 21 жовтня двічі порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє штаб ООС. 

«З початку поточної доби з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, в районі Луганського ворог вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Біля Південного окупанти здійснили обстріл зі стрілецької зброї.

Щоб змусити противника припинити вогневу активність, наші воїни відкривали вогонь у відповідь.

У штабі також повідомили, що криміногенна ситуація в районі проведення ООС оцінюється як стабільна. Так, впродовж минулої доби підрозділи поліції зведених загонів перевірили 3674 транспортні засоби, 3852 особи, з них 2 особи на причетність до збройних формувань Російської Федерації, виявили 46 адміністративних правопорушень та розкрили 26 злочинів.

Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 443 особи, а на підконтрольну Україні територію прибуло 77 осіб.

Читайте також: Спостерігачів місії ОБСЄ досі блокують в окупованому Донецьку

Крім того, піротехнічні розрахунки ДСНС зі складу Об’єднаних сил розмінували понад 5 гектарів території, передали на знищення 204 вибухонебезпечні предмети та повністю відновили 7 пошкоджених будинків.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу з боку російсько-окупаційних військ зафіксували 14 порушень режиму припинення вогню, три з яких - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Внаслідок ворожого вогню один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-