Місія ОБСЄ зафіксувала 70 одиниць бойової техніки окупантів за лінією відведення

Місія ОБСЄ зафіксувала 70 одиниць бойової техніки окупантів за лінією відведення

Укрінформ
СММ ОБСЄ, попри блокування її роботи російськими найманцями, зафіксувала 70 одиниць бойової техніки збройних формувань РФ, розміщених поза межами визначених районів відведення.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу ООС із посиланням на звіт СММ ОБСЄ від 19 жовтня.

“Продовжується блокування офісу Місії в Донецьку. СММ не вдалося відрядити звідти жоден патруль для виконання передбачених її мандатом завдань, що ключовим чином впливає на якість її роботи. Однак Місії вдалось зафіксувати 70 одиниць бойової техніки збройних формувань РФ, розміщених поза межами визначених районів відведення”, - йдеться в повідомленні.

Зокрема, зазначається, що в районі Тернове було виявлено 22 танки та 48 бойових бронемашин.

Читайте також: У зоні ООС від початку доби - п'ять обстрілів, поранений український боєць

В штабі також наголосили, що зосередження бойової техніки у такій кількості може свідчити про наміри створення та злагодження двох батальйонно-тактичних груп з метою посилення підрозділів на лінії розмежування. Водночас підрозділи Об’єднаних сил перебувають на раніше визначених позиціях і неухильно дотримуються зобов’язань щодо всеосяжного режиму припинення вогню, які були досягнуті в рамках ТКГ.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 19 жовтня, російсько-окупаційні війська 8 разів порушили режим припинення вогню на сході України. Внаслідок ворожого вогню один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-