Президент називає повагу до ветеранів однією з основ моральної сили армії

Президент називає повагу до ветеранів однією з основ моральної сили армії

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський наголошує на гідному ставленні до ветеранів, учасників бойових дій на сході країни. 

Про це він написав для видання “Лівий берег”, повідомляє Укрінформ.

"Повага до ветеранів – це одна з основ моральної сили діючої армії. Кожне цивілізоване суспільство забезпечує особливе ставлення до тих, хто захищав його. Підкреслюю: суспільство”, - зазначив глава держави.

Президент зауважив, що держава - це лише один з інструментів, який має суспільство. Медіа – інший інструмент, бізнес – третій інструмент, вважає Зеленський.

Читайте також: Зеленський доручив повністю виплатити грошове забезпечення та премію військовим

На переконання Президента, за допомогою кожного з цих інструментів можна і потрібно виконати це національне завдання – на всіх рівнях забезпечити тверду повагу до ветеранської спільноти. “А отже, і впевненість кожного нашого захисника на фронті в тому, що його майбутнє – гарантовано спокійне, позитивне і з повагою”, - написав Зеленський.

Він також вважає, що має бути чітке бажання якнайбільшого числа медійників зробити темою позитив про ветеранів.

Читайте також: Президент вшанував пам'ять загиблих за Україну

За словами очільника держави, ця тема може стати такою ж регулярною, емоційною і якісною, якими вже є висвітлення захисту нашої країни чи обговорення шляхів до повернення контролю над тимчасово окупованими територіями.

“Це має стати ще однією частиною нашого суспільного договору. І ще однією складовою захисту нашої держави”, - підсумував Президент.

Свої роздуми виданню Володимир Зеленський назвав “Україна ветеранів”.

У четвер, 14 жовтня, у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, українці святкують День захисників і захисниць України та День українського козацтва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-