Місія ОБСЄ зафіксувала 378 порушень «тиші» на сході України

Місія ОБСЄ зафіксувала 378 порушень «тиші» на сході України

Укрінформ
СММ ОБСЄ зафіксувала протягом минулої доби 244 порушення режиму припинення вогню у Донецькій області та 134 таких порушення на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті № 240/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 13 жовтня 2021 року.

"У Донецькій області Місія зафіксувала 244 порушення режиму припинення вогню, зокрема 73 вибухи (2 вибухи в повітрі, 21 вибух невизначеного походження та 50 розривів)", - йдеться у звіті.

Більшість порушень режиму припинення вогню сталася на південний схід від н. п. Чермалик (підконтрольний урядові, 77 км на південь від Донецька) та на північ від н. п. Широкине (підконтрольний урядові, 100 км на південь від Донецька).

За попередній звітний період на Донеччині було зафіксовано 220 порушень режиму припинення вогню (деякі також поблизу Широкиного).

Читайте також: Через обстріли оккупантами села на Донеччині загинув мирний житель

"У Луганській області СММ зафіксувала 134 порушення режиму припинення вогню, зокрема 16 вибухів невизначеного походження", - повідомляється у звіті.

Майже всі порушення режиму припинення вогню сталися на південний захід від ділянки розведення в районі н. п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська).

За попередній звітний період у цій області було зафіксовано 71 порушення режиму припинення вогню (майже всі також біля ділянки розведення в районі Золотого).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-