Окупанти протягом доби шість разів порушили «тишу»

Окупанти протягом доби шість разів порушили «тишу»

Укрінформ
Минулої доби, 9 жовтня, російські окупаційні війська шість разів порушували режим припинення вогню, у тому числі двічі - із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими угодами.

Про це повідомляється у зведенні пресцентру штабу ООС, передає Укрінформ.

«У районі Майорська окупанти вели вогонь з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів. Поблизу Красногорівки ворожі збройні формування обстрілювали наші позиції з автоматичних станкових гранатометів та мінометів калібру 82 мм. Неподалік Новозванівки було здійснено обстріл зі станкових протитанкових гранатометів. Біля Золотого-4 найманці відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм. У районі Водяного, що на Приазов’ї, противник застосував гранатомети різних систем. У бік Новолуганського ворог вів прицільний вогонь зі стрілецької зброї», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Окупанти стріляють з мінометів та СПГ, поранений український військовий

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

Як зазначається, щоб змусити противника припинити вогневу активність, українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Станом на 7-му годину ранку, 10 жовтня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Читайте також: Місія ОБСЄ зафіксувала 294 одиниці озброєння окупантів поза місцями відведення

«Наші воїни контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації», - наголошують у штабі ООС.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-