Російські окупанти поранили в зоні ООС українського бійця

Російські окупанти поранили в зоні ООС українського бійця

Укрінформ
Російські окупаційні війська від початку доби 5 жовтня тричі обстріляли українські позиції. Один військовослужбовець зазнав осколкових поранень.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила пресслужба штабу ООС. 

«Від початку цієї доби зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. Внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав вогнепальне осколкове поранення. Йому було надано невідкладну домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан здоров’я воїна – задовільний», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, в районі Трьохізбенки ворожі збройні формування обстріляли українські позиції з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Новотошківського окупанти здійснили обстріл зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів. Біля Красногорівки ворог вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

Читайте також: Спостерігачі ОБСЄ на вихідних нарахували 529 порушень «тиші»

За інформацією штабу, на обстріли противника українські бійці відкривали вогонь у відповідь та змусили його припинити вогневу активність.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби, 4 жовтня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню. Втрат серед військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-