В Україні завершились військові навчання Rapid Trident - 2021

В Україні завершились військові навчання Rapid Trident - 2021

Фото
Укрінформ
На Львівщині закінчилися українсько-американські військові навчання «Rapid Trident – 2021», у яких брала участь прикордонна комендатура швидкого реагування Ізмаїльського загону.

Про це повідомляє Держприкордонслужба, передає Укрінформ.

"Протягом навчань прикордонники у взаємодії з силами сектору оборони та безпеки України та іноземними підрозділами відпрацьовували низку навчально-бойових задач з відбиття нападу противника та зайняття визначених рубежів", - йдеться в повідомленні.

Завершальним етапом для спецпризначенців стало взяття ділянки державного кордону під контроль та розгортання системи контрольних та режимних заходів. Усього до навчань було залучено понад 100 військовослужбовців та 20 одиниць техніки.

Читайте також: Rapid Trident-2021: Військові України та США провели спільне десантування

Перед здійсненням маршу військової колони з полігону Міжнародного центру миротворчості та безпеки із завершенням навчань прикордонників привітав їх співкерівник – полковник армії США Майкл Хансон.

«Прикордонники показали високий рівень навченості під час відпрацювання усіх елементів цих навчань. У вашій Конституції закріплено прагнення України вступити до НАТО. Йдіть цим шляхом, реформуйтеся», - підсумував навчання полковник Майкл Хансон.

Як повідомляв Укрінформ, у п’ятницю, 1 жовтня, в акваторії ріки Дунай проведено церемонію закриття українсько-румунських військово-морських навчань «Riverine-2021».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-