В Авдіївці знайшли арсенал боєприпасів, викрадених з окупованого Криму

В Авдіївці знайшли арсенал боєприпасів, викрадених з окупованого Криму

Фото
Укрінформ
Правоохоронці виявили у Донецькій області арсенал боєприпасів, викрадених з тимчасово окупованого Криму.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

«Прокуратура автономії здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами викрадення вогнепальної зброї та бойових припасів, що знаходилися в Криму на момент окупації території півострова (ч. 1 ст. 262, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України)», - йдеться у повідомленні.

У рамках кримінального провадження правоохоронці отримали оперативну інформацію, що така зброя може знаходитись на території Донецької області.

У ході проведення її перевірки, схованку зі зброєю та боєприпасами знайшли на території гаражного кооперативу міста Авдіївки. Правоохоронці вилучили 60 гранат Ф-1, 36 гранат РГД, понад 100 мін, 10 ручних протитанкових гранатометів. Крім того, виявлено установку протитанкової керованої ракети та майже 14 тисяч патронів різного калібру.

Читайте також: Служба безпеки запобігла диверсіям біля лінії розмежування в зоні ООС

Наразі встановлюється походження зброї та боєприпасів, а також особи, причетні до їх незаконного зберігання. Усі засоби ураження вилучені та направлені на криміналістичні експертизи.

Як повідомляв Укрінформ, СБУ вилучила на Луганщині з початку року близько 40 одиниць зброї, понад 240 вибухових пристроїв.

Фото: прокуратура АРК

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-