Місія ОБСЄ зафіксувала 43 порушення «тиші» на сході України

Місія ОБСЄ зафіксувала 43 порушення «тиші» на сході України

Укрінформ
СММ ОБСЄ зафіксувала протягом минулої доби 15 порушень режиму припинення вогню у Донецькій області та 28 таких порушень на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті № 229/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 30 вересня 2021 року.

"У Донецькій області СММ зафіксувала 15 порушень режиму припинення вогню, зокрема 3 вибухи невизначеного походження", - йдеться у звіті.

Більшість порушень режиму припинення вогню зафіксовано на схід від н. п. Майорськ (підконтрольний урядові, 45 км на північний схід від Донецька).

Як відомо, протягом попередньої доби Місія зафіксувала на Донеччині 257 порушень режиму припинення вогню.

Читайте також: Україна в ОБСЄ: В ОРДЛО зафіксували сучасне російське озброєння

"У Луганській області СММ зафіксувала 28 порушень режиму припинення вогню, зокрема 12 вибухів невизначеного походження", - повідомляється у звіті СММ за минулу добу.

Більшість порушень режиму припинення сталися на південний схід і північний схід від н. п. Попасна (підконтрольний урядові, 69 км на захід від Луганська), зокрема деякі з них зафіксовано на північний захід від ділянки розведення в районі н. п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська).

Як відомо, протягом попередньої доби Місія зафіксувала 159 порушень режиму припинення вогню у Луганській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-