У зоні ООС відбулися навчання резервістів

У зоні ООС відбулися навчання резервістів

Фото
Укрінформ
У зоні проведення операції Об'єднаних сил відбулися навчання підрозділів резерву, які входять до складу оперативно-тактичного угруповання «Північ».

Як передає Укрінформ, про це Міністерство оборони повідомляє у Фейсбуці.

«Умови виконання завдань були максимально наближені до бойових. Керування діями підрозділів велося з передового пункту управління, що був розгорнутий у визначеному районі. Отримавши бойовий наказ, танкові й артилерійські підрозділи висунулися в район проведення навчань», - ідеться у повідомленні.

У зоні ООС відбулися навчання резервістів / Фото: Міністерство оборони України

Танкові підрозділи здійснили нічний марш в умовах обмеженої видимості, розосередили техніку і замаскували її у заданому районі. Вдень танкісти висунулися на вогневі рубежі, під час руху виявляючи та знищуючи умовного противника.

Артилеристи зосередилися в основному на управлінні системою вогню та визначенні цілей умовного противника.

Як повідомив керівник цих навчань, підрозділи резерву показали високий рівень взаємодії та злагодженості на різних етапах навчання, а саме - під час висування на визначені рубежі, розгортання сил та засобів, маскування, застосування різноманітних тактичних прийомів протидії противнику.

Читайте також: Окупанти п’ять разів зривали «тишу» - стріляли та скидали гранати з дронів

Як повідомляв Укрінформ, 22 вересня на базі навчального центру Сухопутних військ Збройних сил України представники Апарату РНБО взяли участь у практичних заняттях з мобілізації та територіальної оборони України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-