Мінометний обстріл Щастя: мешканці отримають компенсацію за пошкоджене майно

Мінометний обстріл Щастя: мешканці отримають компенсацію за пошкоджене майно

Фото
Укрінформ
Обласна влада Луганщині допоможе мешканцям міста Щастя, чиє майно було пошкоджене вчорашніми обстрілами окупантів.

Як передає Укрінформ, про це, з посиланням на першого заступника керівника області Олексія Смирнова, повідомила в Фейсбуці пресслужба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Вчора перший заступник голови обласної державної адміністрації Олексій Смирнов оглянув об’єкти, що постраждали в місті Щастя від ранкового обстрілу з боку незаконних збройних формувань і поспілкувався з місцевими жителями.

«Ми маємо пошкодження на будинках, автотранспорті, об’єктах інфраструктури. Одразу дав доручення обстежити всі зруйнування для надання оцінки завданої шкоди, щоб люди змогли отримати гроші», – зазначив Смирнов.

Читайте також: Прокуратура відкрила справу через обстріл Щастя окупантами

Він доручив керівництву військово-цивільної адміністрації міста Щастя та профільним структурним підрозділам облдержадміністрації якнайшвидше організувати технічну експертизу будівель та автотехнічну експертизу пошкодженого транспорту.

Крім того, у Щасті очікують на допомогу від міжнародних партнерів.

Як повідомляв Укрінформ, 16 вересня о 06:47 та о 07:30 незаконними збройними формуваннями була обстріляна територія міста Щастя із мінометів калібру 82 мм.

Мінометними уламками уражені будинки та автотранспорт. Поранення отримав керівник міської ВЦА Олександр Дунець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-