Окупанти обстріляли селище Тарамчук - пошкоджені будинки, немає електрики

Окупанти обстріляли селище Тарамчук - пошкоджені будинки, немає електрики

Фото
Укрінформ
Російські окупаційні війська обстріляли селище Тарамчук Донецької області, унаслідок чого пошкоджено житлові будинки і лінії електропередач.

Про це в Фейсбуці повідомив керівник благодійної місії «Проліска» Євген Каплін, передає Укрінформ.

«Сьогодні близько 6:30 ранку з важкого озброєння було обстріляне контрольоване Збройними силами України селище Тарамчук під Мар'їнкою (Вугледарська ОТГ). Унаслідок обстрілу постраждали будинки мирних жителів, зокрема будинок соціального працівника гуманітарної місії "Проліска", також пошкоджені трансформаторна підстанція, опори і лінії електропередач. Населений пункт повністю знеструмлений. О 9.20 обстріл поновився», - написав Каплін.

За його словами, інформація про точну кількість пошкоджених будинків уточнюється у зв'язку з триваючим обстрілом населеного пункту.

Окупанти обстріляли селище Тарамчук / Фото: Evgeny Kaplin, Facebook

Читайте також: Окупанти двічі обстріляли Щастя з міномета, поранений цивільний

Каплін також зазначив, що для виїзду ремонтних бригад і відновлення електропостачання в селищі необхідні двосторонні письмові гарантії припинення вогню. У зв'язку з цим він нагадав, що попереднього разу, коли селище було обстріляне з артилерії 13 липня 2021 року, отримання таких гарантій з боку не підконтрольної уряду території затягнулося більше ніж на місяць, і весь цей час Тарамчук залишався знеструмленим.

Як повідомляв Укрінформ, 16 вересня російські окупаційні війська здійснили обстріли населеного пункту Щастя із застосуванням мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, була поранена цивільна особа, яка отримала осколкове поранення стегна і черепно-мозкову травму, керівник військово-цивільної адміністрації міста Олександр Дунець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-