Доба у зоні ООС: окупанти 11 разів зривали «тишу», поранивши двох військових

Доба у зоні ООС: окупанти 11 разів зривали «тишу», поранивши двох військових

Укрінформ
Упродовж минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Про це йдеться у ранковому звіті штабу сил ООС, передає Укрінформ.

"У напрямку населених пунктів Опитне та Авдіївка російські найманці застосували міномети 120-го калібру по позиціях наших захисників. Неподалік Павлополя противник вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. У районі населеного пункту Широкине окупанти вели прицільний вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів", - йдеться у повідомленні.

Також ворог здійснив прицільний обстріл з артилерії калібру 122 мм поблизу населених пунктів Кряківка та Старогнатівка, а біля Золотого-4 збройні формування Російської Федерації двічі обстріляли позиції Об’єднаних сил з ручних та станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Читайте також: Окупанти поранили двох українських військових у зоні ООС

Крім того, на Луганщині зафіксовано прольоти трьох ворожих безпілотників типу «ОРЛАН-10» із перетином лінії розмежування.

"В результаті ворожого вогню двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали осколкові поранення. Після надання першої медичної допомоги поранених транспортували до лікувального закладу. Стан їхнього здоров’я – середньої важкості", - повідомили у штабі ООС, додавши, що станом на 7 годину ранку, 9 вересня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Читайте також: Окупанти замінували позиції українських військових поблизу Кримського

Там також зазначили, що про дії збройних формувань РФ одразу були повідомлені представники ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-