СБУ провела навчання на випадок терактів у зоні ООС

СБУ провела навчання на випадок терактів у зоні ООС

Фото, відео
Укрінформ
Головне управління Служби безпеки України у Донецькій та Луганській областях провело черговий етап тактико-спеціальних навчань з міжвідомчої взаємодії у зоні операції Об’єднаних сил.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресцентр СБУ.

"За сценарієм тренувань, умовні терористи вирішили вчинити теракт на залізничному вокзалі Костянтинівки. Вони заклали три «вибухові пристрої», два з яких підірвали одразу. Третій вибух «зловмисники» готували вчинити згодом. Правоохоронцям вдалося швидко евакуювати пасажирів та працівників залізничного вокзалу. Поліція та слідчо-оперативна група СБУ оточили місця вибухів. Службова собака виявила місце закладення третього «вибухового пристрою», який знешкодили вибухотехніки", - ідеться у повідомленні.

Детально проаналізувавши всі фази операції, керівництво штабу Антитерористичного центру СБУ надало рекомендації та розробило додаткові інструкції з покращення рівня міжвідомчої взаємодії для всіх учасників тренувань.

Навчання пройшли в умовах, максимально наближених до реальних. У них взяли участь представники регіональних підрозділів Служби безпеки, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, органів державної влади та місцевого самоврядування.

Читайте також: СБУ провела контрдиверсійні навчання на Франківщині

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській області з 9 по 30 вересня на випробувальному полігоні “Ягорлик” неподалік тимчасово окупованого Криму пройдуть військові навчання із застосуванням бойової стрільби.

Фото: ssu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-