Доба ООС: окупанти двічі відкривали вогонь, поранений український воїн

Доба ООС: окупанти двічі відкривали вогонь, поранений український воїн

Укрінформ
Протягом минулої доби, 4 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації двічі порушили режим припинення вогню.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міноборони.

«У напрямку Старогнатівки російські найманці відкривали вогонь зі стрілецької зброї. Біля Золотого-3 противник здійснив обстріли зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї», - йдеться у повідомленні.

Унаслідок ворожого вогню один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав вогнепальне поранення. Воїн перебуває у лікувальному закладі, стан його здоров’я – тяжкий.

Як зазначається, на обстріли збройних формувань Російської Федерації українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Читайте також: Окупанти почали ротацію передових підрозділів в ОРДЛО - розвідка

Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

Станом на 7-му годину ранку, 5 вересня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

"Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації", - наголошують у Міноборони.

Фото: ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-