Окупанти обстріляли позиції ООС біля Галицинівки з 122 мм артилерії

Окупанти обстріляли позиції ООС біля Галицинівки з 122 мм артилерії

Укрінформ
Російські окупаційні війська станом на 17.00 5 серпня сім разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба ОС. 

“Від початку доби зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації... Бойових втрат серед наших захисників немає”, - йдеться у вечірньому зведенні.

Зазначається, що біля Авдіївки окупанти відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Позиції українських військових поблизу Галицинівки були обстріляні з артилерійських систем 122-го калібру. В напрямку Південного окупанти здійснили обстріл з великокаліберних кулеметів, а поблизу Водяного, що на Приазов’ї, застосували станкові протитанкові та ручні протитанкові гранатомети.

Повідомляється, що в районі Красногорівки російські найманці відкривали вогонь по українських військових з протитанкових гармат, а також здійснили обстріл цього населеного пункту, внаслідок чого тяжко поранений місцевий житель 1965 р.н., пошкоджена жила п'ятиповерхова будівля та цивільний автомобіль.

Читайте також: Українська сторона СЦКК показала наслідки обстрілів окупантами Красногорівки

Крім того, за інформацією пресслужби ОС, на Луганщині зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.

На обстріли окупантів українські військові відкривали вогонь у відповідь. Українська сторона СЦКК, використовуючи координаційний механізм, оперативно реагувала на порушення через СММ ОБСЄ, наголосили у пресслужбі ОС.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж доби 4 серпня в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-