Російські найманці обстрілюють позиції ЗСУ з мінометів — чотири порушення «тиші»

Російські найманці обстрілюють позиції ЗСУ з мінометів — чотири порушення «тиші»

Укрінформ
Російські окупаційні війська від початку доби 29 липня чотири рази порушили режим припинення вогню. Наразі бойових втрат серед українських захисників немає.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу Об'єднаних сил.

«В районі проведення операції Об’єднаних сил від початку доби, 29 липня, зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню. Бойових втрат серед військових Об’єднаних сил немає», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, біля населеного пункту Широкине противник двічі вів вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру. Неподалік Водяного, що на Приазов’ї, російські окупанти обстріляли українські позиції з мінометів 120-го калібру. Поблизу селища Шуми ворог відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру та стрілецької зброї.

Читайте також: Зеленський підписав закони про національний спротив і збільшення чисельності ЗСУ

На обстріли російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

У пресслужбі також відзначили, що в районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні піротехнічні розрахунки ДСНС розмінували майже 13 гектарів території та передали на знищення 123 вибухонебезпечні предмети.

Читайте також: Никифоров каже, що за рік «тиші» на сході України обстрілів і загиблих поменшало вдвічі

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 28 липня, в зоні операції Об’єднаних сил зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню з боку російських окупантів. Бойових втрат внаслідок ворожого вогню серед українських захисників не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-