Безпілотник окупантів перетнув лінію розмежування у зоні ООС

Безпілотник окупантів перетнув лінію розмежування у зоні ООС

Укрінформ
Сьогодні в зоні операції Об'єднаних сил російсько-окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство оборони України

“Від початку поточної доби, 16-го липня, станом на 12 годину обліковане 1 порушення режиму припинення вогню. На світанку у Луганській області зафіксований проліт з перетином лінії розмежування ворожого безпілотного літального апарату типу “Орлан-10”, - йдеться в повідомленні.

За інформацією Головного управління розвідки Міноборони, командування російських окупаційних військ продовжує приховано розміщувати в окремих районах тимчасово окупованої території в Донецькій та Луганській областях 122-мм гаубиці та самохідні артилерійські установки з порушенням домовленостей щодо відведення важкого озброєння.

Окупанти проводять інтенсивні тренування мінометних та артилерійських розрахунків з підготовки до вогневого ураження цілей на передових позиціях підрозділів Об’єднаних сил.

Крім того, противник продовжує утримувати на передових позиціях значну кількість снайперських розрахунків для нанесення втрат особовому складу Об’єднаних сил, знищення елементів відеоспостереження та провокування вогню у відповідь.

Читайте також: ОБСЄ за добу зафіксувала майже пів тисячі порушень «тиші» на сході України

Підготовка снайперів 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійський корпус оперативного угруповання російських окупаційних військ здійснюється під керівництвом кадрових військовослужбовців військових частин спеціального призначення Збройних сил Російської Федерації.

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби, 15 липня, в районі проведення операції Об’єднаних сил російські окупаційні війська 8 разів порушували режиму припинення вогню. У результаті ворожих обстрілів троє військових отримали поранення, двоє – бойове травмування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-