У зоні ООС поранені двоє українських військових

У зоні ООС поранені двоє українських військових

Укрінформ
Російські окупаційні війська обстріляли позиції Об'єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», внаслідок чого поранення отримали двоє українських захисників.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба ОТУ «Північ».

«15 липня, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», російсько-окупаційні війська порушили режим припинення вогню та здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників із автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів.

В результаті обстрілу двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали осколкові поранення», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, воїнам оперативно надали першу медичну допомогу, та доправили до лікувального закладу. Стан здоров'я поранених - задовільний.

Читайте також: Стало відоме ім’я українського воїна, який загинув учора в районі ООС

На місці події працюють посадові особи бригади та група оперативного реагування Військової служби правопорядку ЗСУ.

В пресслужбі також зазначили, що про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Як повідомлялося, 13 липня в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню, загинув український військовий, п'ятеро поранено, ще один отримав бойове травмування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-