Із семи КПВВ повноцінний пропуск здійснюється лише у Станиці - штаб ООС

Із семи КПВВ повноцінний пропуск здійснюється лише у Станиці - штаб ООС

Укрінформ
Всі КПВВ на лінії розмежування з боку України відкриті для пропуску, однак російські найманці блокують прохід майже на всіх пунктах з боку окупованих територій. 

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу ООС.

“Контрольний пункт в'їзду-виїзду “Гнутово” працює в штатному режимі відповідно до розпорядження Командувача Об'єднаними силами. З 8.00 до 16.00 щоденно ми готові до здійснення контролю в'їзду-виїзду громадян, які хочуть перетнути лінію розмежування. Забезпеченість ресурсами, технікою, особовим складом дозволяє виконувати завдання в повному обсязі. Проте станом на сьогодні з початку року і з травня минулого року окупантами повністю блокується пропуск через лінію розмежування осіб та транспортних засобів”, - розповів в.о. начальника відділу Прикордонної служби “Павлополь” Андрій Тхір.

Як повідомили в пресслужбі, всі КПВВ з українського боку щоденно, з 8.00 до 16.00, відкриті для пропуску, однак із семи відкритих КПВВ повноцінний пропуск здійснюється лише в «Станиці Луганській». На КПВВ «Новотроїцьке» окупанти розблоковують рух тільки для окремих громадян двічі на тиждень.

Читайте також: Російські окупанти збільшили кількість провокацій напередодні ТКГ — штаб

Російсько-окупаційні війська залишають повністю заблокованими дорожні коридори через контрольні пункти в’їзду-виїзду «Щастя», «Золоте», «Майорське», «Мар’їнка» та «Гнутове».

Як повідомляв Укрінформ, російські найманці в районі КПВВ «Станиця Луганська» штучно створюють черги для громадян, які намагаються в'їхати на контрольовану Україною територію, та поширюють фейки про нібито жорсткі карантинні обмеження з боку української влади.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-