Окупанти проводять збори на випадок активного застосування військ – розвідка

Окупанти проводять збори на випадок активного застосування військ – розвідка

Укрінформ
Упродовж тижня на окупованих частинах Донецької та Луганської областей Командування ЗС РФ проводило посилені заходи підготовки з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів оперативного угруповання російських окупаційних військ.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

«Протягом тижня окупантами на навчальних полігонах тимчасово окупованої території в Донецькій та Луганській областях проводились: збори з командирами батальйонів (дивізіонів) та їх заступниками з’єднань і частин 1, 2 АК; водіння техніки, у тому числі з форсуванням водних перешкод, і виконання стрільб зі штатного озброєння екіпажами бойових машин мотострілецьких підрозділів; інтенсивні заходи бойової підготовки з артилерійськими та мінометними підрозділами зі стрільбами, відпрацюванням нормативів із розгортання на вогневих позиціях батарей (розрахунків) та управління вогнем», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: ОБСЄ фіксує трикратне збільшення порушень «тиші» на сході України

Як зазначається, при цьому командування оперативного угруповання російських окупаційних військ особливу увагу приділяло підготовці підрозділів до дій вночі.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-