Окупанти обстріляли безпілотник ОБСЄ на Донеччині

Окупанти обстріляли безпілотник ОБСЄ на Донеччині

Звіт
Укрінформ
Бойовики російських окупаційних військ обстріляли безпілотник СММ ОБСЄ біля села Тавричеського в непідконтрольній урядові України частині Донецькій області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті №155/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні 6 липня.

"Перебуваючи на північній околиці Тавричеського для здійснення оголошеного польоту БПЛА СММ малого радіуса дії, команда Місії чула 52 постріли зі стрілецької зброї у межах 700 м на південний захід. За оцінкою, вогонь було спрямовано на БПЛА, що пролітав приблизно за 700 м на південний захід від місцеположення патруля", - йдеться у звіті.

Спостерігачі ОБСЄ мусили приземлити безпілотник та залишити цей район.

Також повідомляється, що сигнали GPS безпілотників СММ знову зазнавали перешкод.

Читайте також: Російські окупанти збільшили кількість провокацій напередодні ТКГ — штаб

Крім того, як зазначається, патрулі Місії продовжують стикатися з обмеженнями свободи пересування в ОРДЛО, зокрема на блокпості збройних формувань РФ у Хрещатицькому на півдні Донецької області.

Як повідомляв Укрінформ, постійний представник України при міжнародних організаціях у Відні Євгеній Цимбалюк закликав Росію припинити постачання систем радіоелектронної боротьби на тимчасово окуповані території сходу України.

Фото: ОБСЄ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-