Рятувальники показали, як відновлюють зруйновані окупантами будинки

Рятувальники показали, як відновлюють зруйновані окупантами будинки

Фото, відео
Укрінформ
На Донеччині підрозділи ДСНС цьогоріч вже відновили у прифронтових населених пунктах 212 будинків, пошкоджених російськими окупантами.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Донецькій області, передає Укрінформ.

«Надзвичайники здійснюють усі необхідні ремонтні роботи у будинках, що були пошкоджені в результаті обстрілів. Вже відновлено 212 будинків. Роботи тривають, в планах у рятувальників відновити якомога більше осель», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що в результаті бойових дій було пошкоджено чимало житлових будинків мирних жителів Донеччини. Самостійно відновити будинки для більшості людей – неможливо, адже переважна більшість громадян – це самотні літні люди, пенсіонери, багатодітні родини.

На Донеччині підрозділи ДСНС відновили 212 будинків / Фото: ДСНС

Як повідомлялося, на Донеччині з 1 квітня 2021 року рятувальники з різних регіонів країни відновлюють будинки, пошкоджені через бойові дії російськими окупантами. Всього залучено 150 рятувальників з різних регіонів.

Читайте також: За тиждень на Донбасі відновили ще 44 будинки - штаб ООС

Донецькою областю з матеріального обласного резерву закуплені і виділені необхідні будівельні матеріали, які передано ремонтним бригадам, сформованим з працівників ДСНС.

В минулому році на Донеччині спільними зусиллями працівників ДСНС відновили понад 1300 житлових будинків вздовж усієї лінії розмежування.

Із початку ведення бойових дій у регіоні на територіях, підконтрольних українській владі, було зруйновано та пошкоджено 13 255 житлових будинків усіх форм власності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-