Окупанти минулої доби п'ять разів зривали «тишу» на Сході, загинув боєць ЗСУ

Окупанти минулої доби п'ять разів зривали «тишу» на Сході, загинув боєць ЗСУ

Укрінформ
Протягом минулої доби, 13 квітня, було зафіксовано 5 порушень з боку збройних формувань Російської Федерації. Загинув український військовий.

Про це повідомляє пресслужба Об'єднаних сил у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», неподалік населеного пункту Південне, російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції українських захисників із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 82-го калібру, а біля селищ Зайцеве та Катеринівка – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Штати в ОБСЄ: Дії Росії на кордоні України нагадують 2014 рік

Біля населеного пункту Майорськ, безпілотник противника скинув гранати на позиції ЗСУ, внаслідок чого один військовослужбовець отримав поранення, несумісне з життям.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», неподалік селища Первомайське, російські окупанти відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Читайте також: Уздовж усієї лінії розмежування розгорнули спостережні групи української сторони СЦКК

Внаслідок ворожих обстрілів, за минулу добу, три українські військові отримали поранення. 

Станом на 7 годину ранку, 14 квітня, з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано 2 порушення режиму "тиші". Біля населеного пункту Світлодарськ, ворог відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

У районі населеного пункту Майорськ ворог здійснив дистанційне мінування з автоматичних станкових гранатометів мінами ПОМ-2.

Бойових втрат серед наших захисників за поточну добу немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-