Поранених на сході України військових евакуювали з Харкова до Львова

Поранених на сході України військових евакуювали з Харкова до Львова

Фото
Укрінформ
До Військово-медичного клінічного центру Західного регіону у Львові з Харкова евакуювали у важкому стані шестеро військових. Серед них - поранені в зоні ООС.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Командування медичних сил ЗСУ. 

«Сьогодні, 13 квітня, з Військово-медичного клінічного центру Північного регіону у Харкові здійснено планову медичну евакуацію. Так, реанімаційно-операційним літаком Повітряних Сил Збройних Сил України Ан-26 “ВІТА” троє поранених, двоє травмованих та один хворий військовослужбовці прибули до військового майданчику аеропорту “Скнилів”, а згодом спеціалізованим транспортом їх доправили до Військово-медичного клінічного центру Західного регіону у Львові», - зазначається у повідомлені.

Поранені та хворі військовослужбовці проходили лікування у Харкові, де військові лікарі стабілізували їх стан та підготували військових до наступного етапу лікування.

Наразі українські воїни розміщенні у відділеннях центру та проходять діагностичне обстеження з метою подальшого призначення відповідного лікування.

Читайте також: Унікальні методики та передові технології: центр NODUS прийме на реабілітацію українських бійців

Наразі військовослужбовці забезпечені усім необхідним для лікування та реабілітації.

За словами військових медиків, стан здоров’я пацієнтів важкий, але стабільний.

Як повідомляв Укрінформ, від початку доби в районі проведення операції Об'єднаних сил один український військовослужбовець загинув і двоє поранені. Минулої доби російські окупаційні війська 17 разів порушили режим повного припинення вогню.

Фото: Командування Медичних сил Збройних Сил України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-