Окупанти від початку доби відкривали вогонь біля Опитного та на Приазов’ї

Окупанти від початку доби відкривали вогонь біля Опитного та на Приазов’ї

Укрінформ
Російські окупаційні війська від початку доби чотири рази порушили режим припинення вогню, бойових втрат серед військовослужбовців ЗСУ немає.

Про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Об'єднаних сил, передає Укрінформ.

«З початку доби було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Всі вони були здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», - йдеться у вечірньому зведенні.

Як зазначається, неподалік селища Опитне окупанти відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру, а біля Гнутового, Широкиного та Водяного, що на Приазов’ї, - використовували гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

Читайте також: Франція і Німеччина оприлюднили спільну заяву щодо ескалації на Сході України

«Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних сил України немає. Про всі факти порушень з боку збройних формувань Російської Федерації Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ», - зазначили у пресслужбі.

Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню.

Як повідомляв Укрінформ, 6 квітня внаслідок обстрілу українських позицій поблизу Невельського, що на Донеччині, загинув український військовий. Ще один боєць загинув поблізу Степного внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-