Окупанти скинули два ВОГ-17 над українськими позиціями біля Водяного

Окупанти скинули два ВОГ-17 над українськими позиціями біля Водяного

Укрінформ
У районі проведення Операції Об’єднаних Сил з початку доби 13 березня було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню

Про це йдеться у вечірньому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил, розміщеному на сторінці пресцентру ООС у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Протягом поточної доби, 13 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню”, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «СХІД», неподалік населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, окупанти відкривали вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Зазначається, що у цьому ж напрямку, застосувавши безпілотний літальний апарат типу «квадрокоптер», збройні формування РФ скинули над позиціями Об’єднаних сил два постріли ВОГ-17.

“А поблизу населеного пункту Піски, російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції українських захисників з автоматичних станкових та підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї”, - повідомили у пресцентрі штабу ООС.

Уточнюється, що на дії російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь, і бойових втрат серед наших захисників немає.

Читайте також: Російська агресія на Донбасі є основною загрозою для безпеки усіх країн НАТО - Хомчак

Наголошується, що обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 12 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню. Внаслідок ворожого снайперського вогню загинув український військовослужбовець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-