Окупанти минулої доби 14 разів зривали «тишу» на Донбасі, загинув боєць ЗСУ

Окупанти минулої доби 14 разів зривали «тишу» на Донбасі, загинув боєць ЗСУ

Укрінформ
Протягом минулої доби, 12 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню. Внаслідок ворожого снайперського вогню загинув український військовослужбовець.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресцентр штабу ООС, передає Укрінформ.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ», поблизу селища Катеринівка окупанти відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Неподалік населеного пункту Південне збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл позицій українських захисників з мінометів 82 калібру та великокаліберних кулеметів.

Внаслідок цього, один український воїн отримав бойове травмування. Військовослужбовця оперативно доправлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога. Стан здоров’я пораненого – задовільний", - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що біля Старогнатівки, російсько-окупаційні війська обстрілювали українські позиції з автоматичних станкових гранатометів, а біля селищ Тарамчук та Піски – зі стрілецької зброї та станкового протитанкового гранатомета.

Читайте також: Україна в ОБСЄ: Росія має пояснити, як РЛС «Каста» потрапила на Донбас

Біля населеного пункту Гнутове, загарбники вели вогонь з великокаліберних кулеметів, а у передмісті Водяного - з ручних протитанкових гранатометів. У цьому ж напрямку було помічено інженерні обладнання позицій військ противника.

Поблизу Мар'їнки, збройні формування РФ вкотре здійснили обстріл позицій українських захисників.

Внаслідок ворожого снайперського вогню один український військовослужбовець отримав поранення не сумісні з життям.

Читайте також: В ОБСЄ нарахували 27 порушень «тиші» окупантами на Донбасі

Станом на 7 годину ранку, 13 березня, з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню. Всі вони були здійснені у районі населеного пункту Піски. Противник відкривав вогонь у бік наших позицій з підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

Бойових втрат серед українських захисників немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-