Окупанти минулої доби десять разів зривали «тишу» на Донбасі

Окупанти минулої доби десять разів зривали «тишу» на Донбасі

Укрінформ
6 березня в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано десять порушень режиму припинення вогню.

Як передає Укрінформ із посиланням на ранкове зведення штабу сил ООС, всі порушення тиші окупанти здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід».

"Поблизу Водяного, що на Приазов’ї, та населеного пункту Опитне збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також зі стрілецької зброї. Неподалік населених пунктів Піски, Мар’їнка та Павлопіль окупанти застосували проти наших воїнів гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети", - кажуть військові.

Читайте також: Окупанти обстріляли позиції ЗСУ біля Мар'їнки, поранений військовий

На обстріли противника Збройні Сили України відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат серед українських воїнів немає.

Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

"Від початку поточної доби, 7 березня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою українськими воїнами", - додали у штабі.

Як раніше повідомляло агентство, спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ впродовж доби, 5 березня, зафіксувала 105 порушень режиму припинення вогню на Донбасі, більшість з яких сталася на Донеччині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-