Перший день нового року на Донбасі: окупанти сім разів порушили «тишу»

Перший день нового року на Донбасі: окупанти сім разів порушили «тишу»

Укрінформ
У перший день 2021 року у районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба ОС, передає Укрінформ.

"Протягом поточної доби, 1 січня, в більшості районів відповідальності наших бригад спостерігалася тиша. Незважаючи на відносне затишшя, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню", - йдеться у вечірньому зведенні.

Як зазначається, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики декілька разів відкривали вогонь неподалік Авдіївки - з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Крім того, в обідню пору біля Авдіївки з напрямку населеного пункту Яковлівка візуально виявлено ворожий БпЛА типу «квадракоптер» з перетином лінії розмежування. Безпілотник був збитий українськими військовими.

Читайте також: У новорічну ніч окупанти шість разів порушили "тишу"

Поблизу Водяного, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська вели вогонь з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї, зазначають у пресслужбі.

Крім того, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» неподалік населеного пункту Золоте-4 окупанти застосували гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети, а поблизу Новолуганського – стрілецьку зброю.

"На численні обстріли противника українські воїни надали ворогу адекватну відповідь. Серед українських воїнів бойових втрат та поранень немає", - поінформували у пресслужбі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-