Окупанти за добу п'ять разів обстріляли позиції ООС на Донбасі

Окупанти за добу п'ять разів обстріляли позиції ООС на Донбасі

Укрінформ
Упродовж поточної доби, 20 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил російські окупаційні війська п’ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зазначається, більшість обстрілів бойовики здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

"Неподалік населеного пункту Піски противник відкривав неприцільний вогонь в бік українських позицій з автоматичних станкових гранатометів, а поблизу Авдіївки та Водяного, що на Приазов’ї, – з ручних протитанкових гранатометів. Також на цих напрямках та в районі Павлополя ворог вів вогонь і зі стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

Надвечір окупанти активізувалися у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" - в напрямку Південного вони вели неприцільний вогонь з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Читайте також: Окупанти за добу сім разів порушили «тишу»: втрат та поранень немає

Зазначаться, що постріли окупантів були неприцільними і не становили загрози життю українських військовослужбовців, тому вогонь у відповідь вони не відкривали. Бойових втрат і поранень у лавах ОС немає, додали у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-