На Луганщині СБУ викрила схрон бойовика, причетного до підриву мосту

На Луганщині СБУ викрила схрон бойовика, причетного до підриву мосту

Фото
Укрінформ
Служба безпеки України виявила у Луганській області схованку з військовими засобами ураження, закладену учасником незаконних збройних формувань.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресцентр СБУ.

“Зі схрону, закладеного у лісосмузі неподалік селища Піски Новопсковського району, правоохоронці вилучили два автомати Калашникова і майже триста набоїв до нього”, - йдеться у повідомленні.

За оперативною інформацією, схрон облаштував один з бойовиків терористичного угруповання, причетний до підриву мосту в селищі Підгорівка. Зараз він переховується від правосуддя на тимчасово непідконтрольній українській владі території.

Раніше співробітники СБУ виявили ще одну схованку цього зловмисника. Тоді було вилучено реактивну протитанкову гранату РПГ-22, два автомати Калашникова, дві гранати РГ-42 і велику кількість набоїв різного калібру.

У межах раніше відкритого кримінального провадження провадяться слідчі дії для встановлення всіх обставин та притягнення до відповідальності винних осіб.

Оперативники спецслужби також викрили поблизу Трьохізбенки схрон з протитанковою гранатою ПГ-18, 21 зарядом до пострілу АГ-9, два постріли до РПГ-7 та набої. Поряд було виявлено осколково-фугасний танковий снаряд.

Читайте також: У районі ООС знешкодили схрон із вибухівкою, яку планували використати для здійснення терактів

Вилучені засоби ураження передано на експертизу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-