На Донбасі рятувальники за тиждень знешкодили 559 боєприпасів

На Донбасі рятувальники за тиждень знешкодили 559 боєприпасів

Фото
Укрінформ
Рятувальники Об’єднаних сил протягом тижня знешкодили 559 вибухонебезпечних предметів та допомогли відремонтувати 48 будинків у прифронтових населених пунктах.

Про це у Facebook повідомляє штаб ООС.

Зазначається, що протягом тижня підрозділи ДСНС зі складу Об'єднаних сил активно залучалися як до ліквідації пожеж, так і до піротехнічних робіт, ремонту пошкоджених будинків та допомагали людям, які перетинають контрольні пункти в’їзду/виїзду.

Рятувальники ОС знешкодили 559 вибухонебезпечних предметів на Донбасі / Фото: ООС

"Основні сили та засоби підрозділів ДСНС України залучались до гасіння окремих осередків горіння лісової підстилки у Новоайдарському районі на Луганщині. На даний час пожежа повністю контрольована, загрози розповсюдження вогню немає. Також піротехніками ДСНС було обстежено 35 гектарів території Донецької та Луганської областей, в результаті чого вони вилучили та знешкодили 559 вибухонебезпечних предметів", - ідеться в повідомленні.

Співробітники ДСНС також проводили роботи з відновлення пошкоджених ворожими обстрілами житлових будинків та об’єктів інфраструктури на території Донецької області. Упродовж тижня рятувальники відновили 48 будинків. Усього з початку робіт відновлено 1272 будинки, а з початку проведення ООС – 729.

Читайте також: На Тернопільщині знешкодили шість авіабомб часів Другої світової

Рятувальники працювали також у пунктах надання допомоги населенню, розташованих на території контрольних пунктів в’їзду/виїзду. Тут вони допомогли 66 особам.

Як повідомляв Укрінформ, 6 липня поблизу с. Осколонівка Новоайдарського району Луганської області на території Боровського та Охтирського лісництв виникла лісова пожежа на площі близько 50 га. Зранку 7 липня пожежу було локалізовано, але через поривчастий вітер та високу температуру повітря вогонь поширився на село Смолянинове Новоайдарського району.

Підтверджено загибель внаслідок пожежі пятьох осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-