Окупанти закрили пункт пропуску

Окупанти закрили пункт пропуску "Новотроїцьке"

Укрінформ
У КПВВ "Новотроїцьке" на Донбасі у неділю, 28 червня, жодна особа не прибула з тимчасово окупованої території.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

"КПВВ "Новотроїцьке" продовжує здійснювати пропускні операції громадян встановленим порядком щоденно з 07.00 до 18.00. Втім, ніяких гарантій пропуску осіб та транспортних засобів з боку тимчасово окупованої території наразі немає. Станом на ранок 28.06.2020 жодна особа не прибула з боку ТОТУ", - йдеться у повідомленні.

Громадяни ж, які прибувають до КПВВ з боку контрольованої території, інформуються українськими прикордонниками про можливе блокування російсько-окупаційною владою руху громадян на в'їзд та виїзд. Цивільні особи, отримавши дану інформацію, відмовляються від подорожування, зазначили в ДПСУ.

Також у відомстві звертають увагу, що в разі непропуску окупантами громадян останні при поверненні на контрольовану територію мають в обов'язковому порядку встановити додаток "Дій вдома" та пройти двотижневу самоізоляцію. Громадян, які не мають можливості встановити додаток "Дій вдома", за їх згоди направляють на обсервацію в заклади, визначені місцевими органами влади.

Читайте також: Окупанти обстріляли оборонців Миронівського і Старогнатівки

Як повідомлялося, Україна з 10 червня відновила роботу КПВВ "Станиця Луганська" в Луганській області і "Мар’їнка" в Донецькій області. Також з 22 червня було відновлено пропуск на КПВВ "Новотроїцьке".

Окупанти спочатку відмовлялися здійснювати пропуск громадян, однак пізніше відкрили КПВВ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-