"АвтоКрАЗ" розробив самохідні шасі для військових

Фото
Укрінформ
ПАТ «АвтоКрАЗ» розробив лінійку самохідних шасі з силовим агрегатом у задній частині автомобіля, що є затребуваним для військової техніки.

Про це повідомляє пресслужба "АвтоКрАЗу".

"Головною особливістю нової моделі, що отримала назву КрАЗ-«Атлант», стало розташування силового агрегата в задній частині автомобіля. Таке компонування затребуване для різних видів військової техніки, і аналогічних пропозицій на ринку від автомобільних брендів не так багато", - зазначили на підприємстві.

Серед переваг новинки: збільшена робоча зона екіпажа зі зменшеною висотою загального профілю автомобіля; можливість збільшити фронтальний балістичний захист виробу; значний кліренс 400 мм; система автоматичного регулювання і підтримки тиску в шинах; високоефективні дискові гальма з системою ABS.

Шасі вже у базовій версії укомплектоване незалежною підвіскою, днищем із протимінним захистом для рівнів 2-3 по Stanag 4569.

Читайте також: Конструктори розповіли, як здешевити технологію БТР-4Е на $300 за машину

"КрАЗ" вирішив відгукнутися на потреби ринку — запропонувати універсальну готову шасі-платформу з сучасними компонентами, при цьому поборотися за краще на ринку співвідношення ціни та якості, а також технічних параметрів", - наголосили на підприємстві.

Розробка новинки вже на завершальній стадії. «АвтоКрАЗ» запрошує до співпраці виробників бронетехніки та спеціальних надбудов для розгляду нової платформи як базового шасі для своїх продуктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-