На Донеччині спостерігачі зафіксували за добу 325 вибухів

На Донеччині спостерігачі зафіксували за добу 325 вибухів

Звіт
Укрінформ
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала у понеділок 325 вибухів у Донецькій області та шість - на Луганщині.

Про це повідомляється в опублікованому 15 жовтня щоденному звіті СММ ОБСЄ.

"У Донецькій області СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши також більше вибухів (близько 325), якщо порівнювати з попередньою добою (76 вибухів)", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: На Донбасі від куль снайпера загинули двоє українських бійців

Зазначається, що більшість порушень режиму припинення вогню зафіксовано в районах на північ від Широкиного (підконтрольне урядові, 100 км на південь від Донецька), на захід, північний захід і південно-південний схід від Горлівки (непідконтрольна урядові, 39 км на північний схід від Донецька), а також у районах на південний схід, південний захід і західно-південний захід від Світлодарська (підконтрольний урядові, 57 км на північний схід від Донецька).

Читайте також: Окупанти відкрили вогонь на ділянках розведення сил під Золотим та Богданівкою

"У Луганській області Місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши також більше вибухів (6), якщо порівнювати з попередньою добою (1 вибух)", - указується в повідомленні.

Більшість порушень режиму припинення вогню, в тому числі більшість вибухів, зафіксовано в районах на південь від Попасної (підконтрольна урядові, 69 км на захід від Луганська).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-