Окупанти чотири рази порушували

Окупанти чотири рази порушували "тишу", гатили із забороненої зброї

Укрінформ
З початку доби 9 вересня окупанти на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил у Facebook.

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 4 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із забороненої Мінськими угодами зброї. Крім того, застосовував гранатомети різних систем та стрілецьку зброю", - йдеться у повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 3 обстріли позицій Об'єднаних сил: неподалік Водяного з напрямку Саханки – з ручних протитанкових гранатометів; поблизу Новотроїцького з напрямку Докучаївська – з великокаліберних кулеметів; неподалік Авдіївки з напрямку Каштанового – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї.

Читайте також: Окупанти накрили мінометним вогнем ЗСУ під Зайцевим

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 1 обстріл позицій Об'єднаних сил: неподалік Зайцевого з напрямку Гольмівського – з мінометів калібру 82 мм.

Як повідомлялося, 8 вересня окупанти 9 разів порушили режим припинення вогню, один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав бойове травмування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-