Поліція провела оперативно-профілактичне відпрацювання Попаснянського району

Поліція провела оперативно-профілактичне відпрацювання Попаснянського району

Фото
Укрінформ
Співробітники поліції зі складу Об'єднаних сил провели оперативно-профілактичне відпрацювання чотирьох населених пунктів Попаснянського району, які межують з окупованою територією.

Про це повідомляє пресслужба штабу ООС.

“Співробітники поліції, які входять до складу Об'єднаних сил провели оперативно-профілактичне відпрацювання чотирьох населених пунктів Тошківської та Нижнєнської селищних рад Попаснянського району, які межують з окупованою територією. Основними питаннями вищевказаних заходів стали профілактика правопорушень, попередження та розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, посилення безпеки громадян, запобігання незаконному обігу зброї і наркотичних речовин та проведення інших спеціальних оперативних заходів”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, для ефективного виконання завдань було створено оперативний штаб, який на підставі оперативної інформації, що постійно надходила від працівників, здійснював корегування задач та негайно ухвалював рішення.

Читайте також: СБУ знайшла схрон зі зброєю у покинутій школі в районі ООС

У ході відпрацювання правоохоронці перевіряли авто, що заїжджали та виїжджали з населених пунктів, власників зброї, раніше судимих осіб, і тих, хто перебуває під адміністративним наглядом.

За інформацією пресслужби, в результаті відпрацювання були виявлені та задокументовані факти незаконного обігу наркотиків, а за фактами виявлених адмінправопорушень складені відповідні протоколи.

Фото: ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-