Під Попасною окупанти випустили 24 міни великого калібру

Під Попасною окупанти випустили 24 міни великого калібру

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська від початку доби тричі відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Попасна, Кам’янка та Новоселівка Друга.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Максим Праута.

“Станом на 12:00 російсько-окупаційні війська відкривали вогонь 3 рази. На Луганському напрямку за період з 07:15 до 07:55 противник випустив 24 міни 120-го калібру, вів вогонь зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів у бік опорних пунктів підрозділів Об’єднаних сил поблизу міста Попасна”, - повідомив Праута.

За словами речника, на Донецькому напрямку російсько-окупаційні зранку з боку населеного пункту Крута Балка обстріляли українських військових, які виконують бойові завдання в районі Кам’янки та Новоселівки Другої.

“Зокрема, по захисниках Кам’янки окупанти після 05:00 протягом 35 хвилин вели вогонь з протитанкових ракетних комплексів, станкових протитанкових гранатометів та зенітних установок ЗУ-23-2. Також протитанкові ракетні комплекси і станкові протитанкові гранатомети противник використав під час обстрілу позицій українських військ неподалік Новоселівки Другої з 07:15 до 07:55”, - уточнив речник.

Читайте також: Окупанти 5 разів обстріляли позиції ЗСУ

За інформацією прес-центру Міноборони, втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

Водночас, як повідомляв раніше Укрінформ з посиланням на прес-службу Десантно-штурмових військ ЗСУ, вночі 3 червня під час виконання завдань за призначенням в районі проведення операції Об'єднаних сил загинув військовослужбовець окремої десантно-штурмової бригади Вадим Забава.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-