Муженко передав справи Хомчаку

Муженко передав справи Хомчаку

Документ
Укрінформ
Екс-начальник Генерального штабу — Головнокомандувач ЗСУ Віктор Муженко подав рапорт про передачу справ і посади своєму наступнику Руслану Хомчаку.

Про це Муженко повідомив на своїй сторінці у Facebook, та доклав до допису власний рапорт про передачу справ на ім'я міністра оборони Степана Полторака.

"За 40 років військової служби я жодного разу не пошкодував про свій вибір", - написав Муженко, додавши, що чесно виконував свій службовий обов'язок.

Він підкреслив, що за час відбиття агресії Росії проти України Збройні Сили ще більше згуртувалися, зміцнилося бойове побратимство. У Збройних Силах сформувався кастовий дух, підкреслив Муженко та побажав новому Головнокомандувачу Збройних Сил України ще більше зміцнити набутий бойовий дух і покращити бойові спроможності армії.

Також він подякував "всім, без виключення, від солдата до генерала, кожному громадянину України, хто допомагав армії за те, що мав честь бути разом з вами в ці буремні для держави часи і відчував вашу підтримку". "Служу і буду вірним тільки Батьківщині, її народу і своїм бойовим побратимам", - додав Муженко.

Читайте також: Хомчак розповів, як прийматиме кадрові рішення в армії

Як повідомляв Укрінформ, 21 травня Президент України Володимир Зеленський звільнив Віктора Муженка з посади начальника Генерального штабу - головнокомандувача Збройних сил України і призначив на цю посаду Руслана Хомчака.

Муженко із липня 2014 року був начальником Генерального штабу - головнокомандувачем ЗСУ.

Руслан Хомчак - генерал-лейтенант Збройних сил України, командувач Оперативного командування "Південь".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-