СЦКК повідомляє про обстріл житлових будинків у Верхньоторецькому

СЦКК повідомляє про обстріл житлових будинків у Верхньоторецькому

Фото
Укрінформ
Житлові будинки Верхньоторецького потрапили під обстріл окупантів.

Про це інформує прес-центр штабу ООС з посиланням на дані Української сторони СЦКК.

"25 травня спостережною групою “Авдіївка” української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін здійснено фотофіксацію за фактом обстрілу населеного пункту Верхньоторецьке Ясинуватського району Донецької області", - йдеться у повідомленні.

Так, 24 травня з 18:30 до 20:02 із напрямку населеного пункту Пантелеймонівка збройні формування РФ здійснили обстріл населеного пункту Верхньоторецьке зі станкового протитанкового гранатомету.

Читайте також: Окупанти обстріляли позиції ЗСУ біля Гнутового із гранатометів і стрілецької зброї

Зазначається, що при здійсненні фотофіксації спостережна група “Авдіївка” УС СЦКК зафіксувала, що по вулиці Вишнева, будинок 6, внаслідок розриву гранат згорів будинок. Окрім того, внаслідок попадання та розриву гранати пошкоджено дах одного з житлових будинків.

Уточнюється, що під час обстрілу ніхто з мирних мешканців не постраждав.

"Українська сторона СЦКК повідомляє, що російсько-окупаційні війська, нехтуючи усіма нормами міжнародного гуманітарного права, в черговий раз ставлять під загрозу життя та здоров’я цивільного населення Донбасу та продовжують обстріли населених пунктів в районі проведення операції Об’єднаних сил", - наголошується у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-