Окупанти порушили “тишу” біля дев’яти населених пунктів, поранений військовий

Окупанти порушили “тишу” біля дев’яти населених пунктів, поранений військовий

Укрінформ
З початку доби у п'ятницю, 24 травня, російські окупаційні війська здійснили 10 обстрілів позицій Об'єднаних сил, внаслідок чого поранено українського військовослужбовця.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Від початку доби ворог 10 разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів з мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти відкривали вогонь 7 разів. Позиції Об'єднаних сил поблизу Авдіївки та Гнутового тричі обстрілювалися зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; біля Новотроїцького та Красногорівки двічі – зі станкових протитанкових гранатометів. Поблизу Лебединського бойовики відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; в районі Пісків – з автоматичних станкових гранатометів.

Читайте також: Окупанти 11 разів обстріляли позиції ЗСУ, один боєць поранений

Крім того, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти тричі обстріляли позиції Об'єднаних сил: поблизу населеного пункту Шуми – з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї; біля Майорська – з ручних протитанкових гранатометів; в районі Станиці Луганської – зі стрілецької зброї.

"Внаслідок обстрілів один український захисник дістав поранення. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь", - поінформували у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-