У прифронтову Катеринівку повернули світло

У прифронтову Катеринівку повернули світло

Укрінформ
Енергетики повернули довгоочікуване світло Катеринівці Попаснянського району на Луганщині: у п'ятницю були виконані всі необхідні роботи з відновлення лінії енергопостачання.

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook прес-служба ТОВ "Луганське енергетичне об’єднання".

«Раніше через відсутність гарантій безпеки в прифронтовій зоні працівники ТОВ «ЛЕО» не могли приступити до праці. 5 травня поточного року, в результаті обстрілу ворожих сил було пошкоджено лінію ПС «Золоте-2» приєднання 6кВ ТП-425. Без світла перебували 303 абоненти села Катеринівка. Але лінію вдалося частково відновити за допомогою енергетиків шахти "Золоте". Проте, залишалися знеструмленими ще 31 абонент», - йдеться в повідомленні ТОВ «ЛЕО».

Враховуючи напружену ситуацію на лінії розмежування, додалися роботи енергетикам і в м.Золоте-4. Там теж пошкоджено лінію енергопостачання ТП-417 через обстріли. Без світла перебувають 58 абонентів вулиці Експериментальної. Тут заплановані роботи на суботу, 18 травня.

Читайте також: Реактивний снаряд окупантів зруйнував будинок у Золотому

Робота за складних умов прифронтової Луганщини стала для енергетиків справжнім професійним викликом. Адже люди, які намагаються дати світло прифронтовій Луганщині, працюють в замінованій місцевості, під обстрілами, ризикуючи власним життям.

Фото: ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання", Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-