Окупанти шість разів обстріляли позиції ЗСУ, поранені двоє бійців

Окупанти шість разів обстріляли позиції ЗСУ, поранені двоє бійців

Укрінформ
Окупанти у середу шість разів обстріляли позиції ЗСУ, три рази – із застосуванням забороненого озброєння. Крім того, збройні формування РФ вели вогонь із озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

"У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог п'ять разів обстріляв наші опорні пункти: з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі населеного пункту Опитне; з мінометів калібру 82 мм та автоматичних станкових гранатометів – в районі населеного пункту Піски; з бойових машин піхоти, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – поблизу населеного пункту Павлопіль; з станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – поблизу населеного пункту Широкине; з стрілецької зброї – в районі міста Авдіївка", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти з мінометів калібру 120 мм та озброєння бойових машин піхоти обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу села Новозванівка.

Читайте також: Окупанти під Пісками застосували міномети, втрат немає

"Під час обстрілів двоє українських військовослужбовців отримали поранення", - поінформували у прес-центрі.

Наголошується, що на ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-