Окупанти вісім разів порушили “тишу”: загинув військовий, двоє поранені

Окупанти вісім разів порушили “тишу”: загинув військовий, двоє поранені

Укрінформ
Від початку поточної доби окупанти вісім разів обстріляли позиції українських військ.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

Зазначається, що із них чотири рази – із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями, а також вели вогонь із протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог шість разів обстріляв наші опорні пункти: з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу села Водяне; з мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів – поблизу населеного пункту Піски; з протитанкових ракетних комплексів та станкових протитанкових гранатометів – в районі населеного пункту Опитне; з гранатометів різних систем – в районі міста Авдіївка; з станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі населеного пункту Верхньоторецьке; з станкових протитанкових гранатометів – в районі населеного пункту Кам'янка", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти двічі обстріляли позиції Об'єднаних сил: з мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів – поблизу села Золоте-4; з мінометів калібру 82 мм – поблизу населеного пункту Луганське.

Читайте також: Через обстріли окупантів Катеринівка залишилася без світла

"Під час обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, двоє отримали поранення", - поінформували у прес-центрі.

Зазначається, що на ворожі обстріли підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем військових зі складу Об'єднаних сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-