На Донбасі активізувалися ворожі снайпери, двоє бійців поранені

На Донбасі активізувалися ворожі снайпери, двоє бійців поранені

Укрінформ
Станом на 18.00 п'ятниці російсько-окупаційні війська вісім разів обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі, двоє українських бійців через обстріли ворожих снайперів поранені.

Про це повідомляє у Facebook прес-центр штабу ООС.

"Від початку поточної доби ворог вісім разів обстріляв позиції наших військ, із них чотири рази – із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. Також російсько-окупаційні війська вели вогонь по позиціях підрозділів Об'єднаних сил із озброєння бойових машин піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї" - йдеться у повідомленні.

Так, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог шість разів обстріляв українські опорні пункти: з мінометів калібру 120 мм – у районі населених пунктів Водяне та Авдіївка; з мінометів калібру 120 мм та великокаліберних кулеметів – поблизу села Лебединське; з озброєння бойової машини піхоти БМП-2, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – у районі населеного пункту Павлопіль; зі снайперської зброї – поблизу населених пунктів Мар'їнка та Новотроїцьке.

Читайте також: Пункт пропуску "Мар’їнка" закрили через обстріли окупантів

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти двічі обстріляли позиції Об'єднаних сил: з мінометів калібру 120 мм та станкових протитанкових гранатометів – у районі населеного пункту Новоолександрівка; з великокаліберних кулеметів – поблизу селища міського типу Південне.

Внаслідок обстрілів ворожих снайперів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.

На ворожі обстріли підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-