Прикордонники відпрацювали захист гуманітарних коридорів на Донбасі

Прикордонники відпрацювали захист гуманітарних коридорів на Донбасі

Відео
Укрінформ
Прикордонники зі складу Об’єднаних сил провели навчання з протидії збройній агресії в межах гуманітарних дорожніх коридорів.

Про це повідомляє прес-центр ООС у Facebook.

"Навчання з бойової підготовки складають основу готовності прикордонних підрозділів до дій за призначенням під час участі у заходах з відсічі та стримування збройної агресії РФ. Цього разу для прикордонників зі складу Об'єднаних сил за легендою навчань було змодельовано загострення безпекової ситуації поблизу КПВВ", - зазначається в повідомленні.

За даними прес-центру, здійснивши марш в район проведення навчань, підрозділи відпрацювали питання посилення безпеки гуманітарних дорожніх коридорів, контрольних пунктів в’їзду-виїзду, прикриття дій прикордонних нарядів при евакуації цивільного населення та здійснення вогневого ураження наземних сил ворога.

"В ході виконання навчально-бойової задачі відпрацьовано вправи стрільб з протитанкової, протиповітряної, особистої та групової стрілецької зброї. Крім цього, прикордонники вдосконалили тактику дій підрозділів при боротьбі з ДРГ противника", - підкреслюється в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-