Порошенко назвав бригади, куди б пішов служити

Порошенко назвав бригади, куди б пішов служити

Відео
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко перерахував близько десяти бригад, які б обрав для служби в армії на контракті

Про це він заявив в ефірі першого військового радіо “Армія FM”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Мої дзвінки до військових на передову, розмови з воїнами, які захищають Україну в найгарячіших точках, – це той формат спілкування, який чітко демонструє: армія і головнокомандувач – це єдине ціле. І наша спільна мета – боронити українську землю”, - наголосив Президент.

Крім того, Порошенко перерахував близько десяти бригад, які б обрав для служби в армії на контракті.

“Напевно, я би пішов у 72-гу — це є основа наших Сухопутних військ. Я би пішов у десантуру, бо це найбільш престижно. Я би пішов у 36-ту, чи зараз уже — 35-ту, бо морпехи — це круто. Я би пішов у 128-му або 10-ту, бо, по-перше, ми зараз підняли їм грошове забезпечення до рівня десантури, а по-друге, гірсько-штормова — це теж круто, молодці. Я би пішов у підрозділ “арти” і особливо мінометні батереї, бо на сьогоднішній день це також “бог війни”, реактивна артилерія”, - зазначив він, відповідаючи на запитання, у які війська пішов служити.

Читайте також: У штабі Порошенка заявили, що Зеленський у них голосів не відбирає

Крім того, Президент зазначив, що міг би обрати й окремий полк безпілотної авіації, який, за його словами, наразі найкращим полком повітряної розвідки у Повітряних силах.

Також глава держави не виключив вибору 80-ої, 124-ї бригад, бригади “Чорних запорожців”.

“Я би дуже хотів, щоби так знали кожну українську бригаду більшість українців, бо вони заслуговують на це”, - підкреслив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-