Окупанти обстріляли позиції ЗСУ поблизу Вільного та Золотого-4

Окупанти обстріляли позиції ЗСУ поблизу Вільного та Золотого-4

Укрінформ
Російські окупаційні війська двічі з мінометів та гранатометів обстріляли оборонців в районі населених пунктів Вільний та Золоте-4. Втрат серед українських військових немає.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Від початку цієї доби, станом на 12.00 в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано два ворожі обстріли, обидва із застосуванням мінометів. Ці збройні провокації ворог чинив у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ"... Втрат у лавах Об’єднаних сил з початку доби не обліковано", - повідомив Мотузяник.

Так, за словами речника, о 07.30 російсько-окупаційні війська відкрили вогонь з мінометів калібру 82 мм, БМП та гранатометів неподалік хутора Вільний.

Читайте також: Окупанти гатили з ПТРК, мінометів та гранатометів, троє бійців поранені

"Вдруге з початку поточної доби противник відкрив вогонь в бік опорних пунктів українських військ в районі населеного пункту Золоте-4. Там також окупант застосував міномет 82-го калібру та вів вогонь з СПГ", - додав Мотузяник.

За його словами, в обох випадках українські оборонці відповіли російським окупаційним військам вогнем у відповідь із застосуванням озброєння БМП та гранатометів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-