Поки армія захищає нас на фронті, вона потребує надійного тилу - Порошенко

Поки армія захищає нас на фронті, вона потребує надійного тилу - Порошенко

Укрінформ
Напередодні виборів армію дуже щільно обстрілюють негативом, і поки вона захищає нас на фронті, вона ж потребує надійного захисту у тилу.

Про це під час Ради регіонального розвитку Полтавської області сказав Президент України Петро Порошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Силу нової української армії Путіну точно не здолати. Але мене дуже турбують спроби завдати їй удару з тилу. І для цього ворог використовує увесь арсенал інформаційної війни. Напередодні виборів армію і суспільство дуже щільно обстрілюють негативом. І поки армія захищає нас на фронті, вона потребує надійного захисту у тилу. Захисту від інформаційних технологій, від інформаційних пострілів у спину, які саме в ці дні, напередодні виборів, суттєво почастішали", - сказав Порошенко.

Читайте також: Полтавська область є одною з найпривабливіших для іноземних інвестицій - Порошенко

Глава держави підкреслив, що вважає особливо цинічними і безвідповідальними такі дії, коли армію і оборонну промисловість звинувачують ті, хто її розкрадав, знищував та розпродавав багато років.

"Ми маємо поставити стіну перед спробами нечистих на руку ділків та їх партнерів у високих кабінетах запускати руку у військовий бюджет. Це означає, що ні посади, ні зв'язки не врятують від покарання тих, хто порушив закон чи підірвав довіру", - наголосив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-